VEZI care sunt cele mai profitabile 10 companii din Bistrița-Năsăud

VEZI care sunt cele mai profitabile 10 companii din Bistrița-Năsăud

O analiză a BistritaBusiness.ro arată că primele 10 cele mai profitabile companii din județ, după rezultatele din 2019, cumulează profit net de 113,6 mil. lei. Aceste firme activează în domenii diverse, cum ar fi construcțiile, jocurile de noroc sau automotive. Vezi clasamentul!

Cea mai profitabilă companie din Bistrița-Năsăud în anul 2019 a fost Terasteel, parte din Grupul TeraPlast, lider al pieței de panouri termoizolante din spumă poliuretanică și al pieței de profile zincate. Conform informațiilor publicate de Ministerul de Finanțe, în 2019 TeraSeteel a înregistrat un profit de 18,9 mil. lei.

Poziția secundă în acest clasament este ocupată de Rombat, cel mai mare producător de acumulatori auto din România și unul dintre cei mai improtanți din Europa, profitul total din 2019 fiind de 17,3 mil. lei.

Pe locul III se află Datacor, furnizor de servicii și produse pentru industriile IT și telecom: 14,7 mil. lei.

Producătorul german de cablaje auto, Leoni a ajuns în 2019 pe locul IV în clasamentul celor mai profitabile companii din Bistrița-Năsăud, cu un profit cumulat de 14,1 mil. lei.

TeraPlast ocupă locul V în acest top, profitul companiei ajungând în 2019 la 9,6 mil. lei.

Firma de construcții Campeador se află pe poziția a VI a după ce în 2019 a realizat câștiguri de 8,5 mil. lei.

O altă afacere din lumea jocurilor de noroc, River Bet & Slot, ocupă locul VII în calsament, cu un profit de 8,1 mil. lei.

Pe locul VIII se află tot o companie din lumea jocurilor de noroc, Sandinex, care în 2019 a raportat profit de 7,9 mil. lei.

Unul dintre cei mai mari constructori din județ, M.I.S. Grup se află pe locul IX, profitul înregistrat în 2019 fiind de 7,4 mil. lei.

Cu prodit de 7,1 mil. lei, Influent, comerciant de materiale pentru construcții, se situează pe poziția a X a.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*