Oșanca de la AVRIL SRL mai câștigă 4 blocuri din Bistrița pe care să le reabiliteze termic

Oșanca de la AVRIL SRL mai câștigă 4 blocuri din Bistrița pe care să le reabiliteze termic

Compania AVRIL SRL, din Negrești Oaș (Satu Mare), a câștigat și licitația pentru reabilitarea termică a celor 4 blocuri de locuințe prinse de Primăria Bistrița în lotul 14 din programul derulat pe eficientizare energetică. Săptămâna trecută câștiga 5 blocuri, în Lotul 11.

Cele patru imobile prinse în noul contract se află la adresele: Emil Gârleanu 19, Andrei Mureșanu 6, Avram Iancu 4, Calea Moldovei 12. Valoarea totală a lucrărilor este de 4,98 mil. lei (TVA inclus).

În contractul de săptămâna trecută, pentru Lotul 11, AVRIL semna pentru suma de 5,7 mil. lei (TVA inclus). Reamintim că blocurile prinse în Lotul 11 erau la adresele: Aleea Tihuța 9; Împăratul Traian 37; Tudor Vladimirescu 18 cu Ștefan cel Mare 10; Intrarea Zorelelor 11A; Aleea Clopoțeilor 2.

Deținută de o doamnă, Ana Savu, AVRIL SRL este una dintre cele mai mari firme de construcții din județul Satu Mare, cu afaceri de cca. 49 mil. lei în 2019 și profit net de 2,2 mil. lei. La nivelul anului trecut, AVRIL avea 135 de angajați.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*