Patru șefi de instituții au fost înlocuiți din funcții

Patru șefi de instituții au fost înlocuiți din funcții

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural de astăzi, prefectul Stelian Dolha a anunțat că au fost înlocuinți de curând patru șefi de instituții. Dolha a anunțat și cine sunt înlocuitorii. 

La conducerea Registrului Auto Român (RAR) reprezentanța din Bistrița-Năsăud, a revenit Cosmin Wechter. Acesta l-a înlocuit pe Liviu Marica după 8 ani aflați la conducerea reprezentanței bistrițene.

Șef nou este și la Agenția Teritorială Autorității Rurtiere Române unde la conducere a fost Marius Armena. Acesta a fost înlocuit cu Doina Filipoiu.

Cornel Chiuzan a fost numit director în cadrul Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, acesta înlocuindu-l pe Petrică Popșor.

O altă schimbare la conducerea instituției a fost făcută la Agenția pentru Protecția Consumatrorilor Bistrița-Năsăud. Mircea Diaconu i-a luat locul lui Adrian Bota.

În Bistrița-Năsăud s-au mai făcut înlocuiri din funcții și la Finanțe. La finalul lunii ianuarie, Dorina Cicioc revena la conducerea AJFP BN, înlocuindu-l pe Cristian Parasca.

Categories: Local

About Author