Platforma Stailer.ro prezentă și pe piața bistrițeană

Platforma Stailer.ro prezentă și pe piața bistrițeană

Celebra platformă de programări Stailer.ro este activă și pe piața de beauty din Bistrița. Cei care vor să încerce varianta mai simplă de a se programa online la saloanele de hair & beauty din oraș, o pot face acum cu ajutorul Stailer, platformă disponibilă în alte 19 orașe ale țării. 

Stailer aduce digitalizarea în domeniul beauty și este mult așteptat de către saloanele bistrițene, dar și de către clienți. La un click distanță ai acces la disponibilitatea saloanelor și posibilitatea de a-ți selecta vizita dorită, la ora și data dorite. 

În plus, platforma este gratuită, iar aplicația lansată de curând este tot gratuită. Este nevoie doar să îți creezi un cont. Astfel că, Stailer.ro nu este doar o platformă pentru programări, ci ai acces la detaliile care fac diferența, precum prețul serviciilor, fotografii relevante din salon și recenzii ale clienților. 

Bazele acestui proiect, lansat în anul 2020, au fost puse de Andrei Ursache împreună cu alți 3 asociați. Fondatorul este de părere că există o nevoie foarte mare în digitalizarea industriei beauty din România și la nivel global. Saloanele au nevoie de clienți noi, iar clienții au nevoie de metode simple, eficiente și de încredere prin care să se programeze. 

“Trăim în epoca vitezei şi a digitalizării. Covid-19 a venit să accelereze aceste trenduri şi utilizatorii doresc să acceseze servicii de încredere, recomandate de alţi utilizator, doar prin câteva click-uri. Stailer este puntea perfectă între utilizatorul care doreşte un serviciu de încredere şi mii de saloane şi stilişti din toată România”, a declarat antreprenorul şi investitorul Bogdan Herea, care a devenit şi advisor al Stailer.

Stailer.ro a venit la Bistrița ca să ne convingă de faptul că online este mai ușor și mai eficient chiar și în domeniul beauty.

Consultă site-ul web https://stailer.ro/ pentru a vedea lista saloanelor disponibile din Mun. Bistrița și opțiunile rapide pentru programări. 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*