Pregătiri de iarnă la Năsăud! Primăria caută o firmă care să facă deszăpezirea

Pregătiri de iarnă la Năsăud! Primăria caută o firmă care să facă deszăpezirea

În mai puțin de o lună intrăm oficial în sezonul rece, iar cei de la Primăria Năsăud fac deja pregătirile pentru iarna ce urmează să vină: caută o firmă care să se ocupe de curățarea drumurilor de zăpadă și gheață.

Bugetul alocat pentru acest serviciu este de aproape 170.000 lei și cu acești bani ar urma să se asigure desăpezirea în orașul Năsăud și în localitățile componente Lunca și Liviu Rebreanu.

Firma care se va ocupa de deszăpezire în Năsăud va trebui să aibă ultilajele necesare desfășurării activității în bune condiții: două autobasculante echipate cu plug pentru zăpadă și răspânditor de materiale, două autospeciale cu tracțiune 4×4, echipate cu plug pentru zăpadă și răspânditor de materiale antiderapante și o autobasculantă pentru transport zăpadă.

La capitolul materiale antiderapante va avea de împrăștiat pe drumuri clorură de sodiu, clorură de calciu sau soluție în amestesc (nisip,zgură, cenuși) pentru îndepărtarea poleiului sau lunecușului.

“Prestatorul poate asigura pe parcursul derulării contractului, utilaje supimentare față de cele minim solicitate și ofertate, pentru sprijinirea acțiunii de deszăpezire pentru care beneficiarul va deconta în aceleași condiții intervențiile efectuate cu cele două oferte, cu excepția plății pentru staționarea autovehiculelor”, scrie în caietul de sarcini al acestui proiect.

Contractul va fi valabil până în 31 martie, iar firma care va câștiga licitația va trebui să aibă totul pregătit pentru a putea interveni oricând.

 

Categories: Local

About Author