A fost lansat brandul județului! Vezi cum se va afișa în exterior Bistrița-Năsăud?

A fost lansat brandul județului! Vezi cum se va afișa în exterior Bistrița-Năsăud?

Complexul Muzeal a fost joi seara gazda unui eveniment important pentru județul Bistrița-Năsăud, în special pentru turismul din regiune. Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a lansat brandul județului, un concept și o strategie prin care județul – cu toate valorile lui – să fie promovat atât în plan național, cât și internațional.

Evenimentul, desfășurat în curtea Complexului Muzeal, și a adunat peste 100 de persoane dornice să afle noua “identitate” a județului și cum va fi promovat acesta în exterior.

“Vorbim despre o strategie de branding, vorbim despre un brand turistic, este o idee, o inițiativă care a venit din partea mai multor concetățeni de-ai noștri. Am început în urmă cu 2 sau 3 ani discuțiile pe acest subiect. A fost finalizat undeva pe la sfârșitul anului trecut, începutul acestui an, dar din cauza situației pandemice am tot amânat lansarea și uite că am ajuns acum, aici, în curtea Muzeului, să petrecem o seară minunată împreună și să vă prezentăm ceea ce am pregătit. Sper să vă placă. E primul județ din România care are o strategie de branding. A fost unul dintre obiectivele mele atunci când am candidat în 2012 pentru prima dată la funcția de președinte al Consiliului Județean”, a declarat președintele CJ BN, Radu Moldovan.

La eveniment a fost rulat în premieră un clip de prezentare a județului, filmat de-a lungul unui an întreg, care reunește spectaculos, subliniate de vocea actorului Adrian Titieni, cele mai frumoase și interesante locuri din Bistrița-Năsăud: Colibița, Tihuța, Biserica Evanghelică din Herina, centrul istoric al Bistriței, Băile Figa, Biserica Evanghelică din Bistrița, Parcul municipal etc.

Detalii puteți găsi aici:

www.BNpoartatransilvaniei.ro

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*