Primăria Bistrița, gata să-și afle diagnosticul. Licitația pentru firma-auditor a fost lansată

Primăria Bistrița, gata să-și afle diagnosticul. Licitația pentru firma-auditor a fost lansată

Primăria Bistrița caută oficial o companie de specialitate care să realizeze serviciile de audit pentru anii anteriori, ca să vadă exact ce a funcționat bine și ce trebuie schimbat. Licitația va avea loc în 12 ianuarie.

De la preluarea mandatului, primarul Ioan Turc a spus că instituția trebuie să fie “diagnosticată” de specialiști, în special în compartimentele economic și resurse umane. Compania care va câștiga licitația va realiza “servicii de analiză-diagnostic a activităţii Primăriei municipiului Bistriţa, pe anii 2019-2020, cu privire la activitatea economică şi operaţională, la resursele umane şi la activitatea juridică”. Bugetul estimat de Primărie este de 67.222 lei, la care se adaugă TVA.

“Obiectul general urmărit prin atribuirea acestui contract este de a efectua servicii de analiză-diagnostic în scopul unei mai bune organizări, a eficientizării și creșterii calității serviciilor furnizate către cetățeni de către Primăria municipiului Bistrița și a direcţiilor/serviciilor subordonate acesteia.

Realizarea analizei diagnostic se va face prin radiografierea situației existente în vederea identificării/evidențierii punctelor forte și punctelor slabe interne și externe, pornind de la simptomele semnificative, a cauzelor care le-au generat și în vederea formulării de recomandări pentru valorificarea punctelor forte și pentru eliminarea sau atenuarea punctelor slabe. (…)

Raportul de analiză-diagnostic va cuprinde pe lângă descrierea situației existente, concluziile și recomandarile cu privire la optimizarea activităţilor analizate precum și orice elemente considerate necesare în eficientizarea activității analizate şi în final în vederea furnizării unor servicii de calitate către comunitate.

Notă: La întocmirea raportului de analiză-diagnostic se va ține cont de faptul că anumite domenii (auditul financiar, auditul performanţei şi auditul de conformitate) sunt de competenţa exclusivă a Curţii de Conturi.” – arată caietul de sarcini pregătit de Primărie.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*