DATACOR și ROMBAT merg la Cluj Innovation Days, cel mai important eveniment de profil

DATACOR și ROMBAT merg la Cluj Innovation Days, cel mai important eveniment de profil

Două companii bistrițene – DATACOR și ROMBAT – vor fi reprezentate joi și vineri la Cluj Innovation Days, cel mai mare eveniment de profil din România, ai cărui organizatori au anunțat deja că au epuizat biletele de intrare.

„Mâine vom fi prezenți la evenimentul Cluj Innovation Days, unde colegul nostru Decebal Tudorache va discuta despre soluții inovative de Demand-Response-as-a-Service și Virtual-Power-System-as-a-Service platforms, soluții care optimizează veniturile fiecărui prosumator sau posesor de storage, în funcție de dinamica prețurilor pieței.” – spun reprezentanții Datacor.

În cadrul dezbaterilor, Alin (n.n. Alin Ioaneș – CEO Rombat) va aborda subiecte relevante precum inovația în domeniul de business și dezvoltarea sustenabilă a companiilor din România, prin intermediul unor strategii bine planificate. De asemenea, acesta va împărtăși din experiența sa în afaceri și în procesul decizional, oferind exemple de bune practici pentru construirea unei economii durabile.” – au transmis și reprezentanții Rombat.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*