Primăria Bistrița va investi peste 16 mil. lei în acest an în Wonderland

Primăria Bistrița va investi peste 16 mil. lei în acest an în Wonderland

Despre Wonderland se vorbește încă din 2008 de când în fruntea Primăriei Bistrița a ajuns Ovidiu Crețu și în ultimii ani s-au făcut investiții majore pentru punerea în aplicare a planului de a transforma zona într-un complex multifuncțional. În bugetul din acest an, 16,36 mil. lei au fost prevăzuți pentru investiții în Wonderland. 

Cea mai mare sumă, 10,25 mil. lei ar urma să fie cheltuită pentru drumul de acces și utilitățile aferente Complexului Sportiv Polivalent din Wonderland.

Alți 3 mil. lei au fost rezervați pentru amenajarea complexului sportiv acvatic din Unirea, și 1,89 mil. lei pentru amenajarea unui parc în zonă.

Bani au fost prevăzuți și pentru continuarea investițiilor la pârtia de schi. În total, vorbim de un buget de 1,15 mil lei împărțiți astfel: generator pentru zăpadă – 164.000 lei, turn pentru fixare și suspendare generator de zăpadă – 45.000 lei, stație de pompare de înaltă tensiune – 848.000 lei, stație de pompare de joasă tensiune – 92.000 lei și palan electric – 4.000 lei.

Conducderea Primăriei Bistrița a alocat bani și pentru a repara daunele produse de alunecările de teren de pe pârtia de schi. Cu 14.000 de lei municipalitatea vrea să rezolve și această problemă.

Categories: Local

About Author