Primăria caută noi oferte pentru documentația necesară reabilitării Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare”

Primăria caută noi oferte pentru documentația necesară reabilitării Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare”

Municipalitatea caută noi oferte pentru serviciile de elaborare Expertiză Tehnică și Audit Energetic pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizare Școala Gimnazială Ștefan cel Mare, Bistrița” – corp școală și sala de sport. 

Conform anunțului primăriei, se reia procedura de atribuire a contractului privind reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” din Bistrița, prin licitație publică.

În urma investigării, clădirea are numeroase degradări la sistemul de îndepărtate și colectare a apelor pluviale de pe acoperiș, la finisajele interioare și exterioare, la instalațiile sanitare, electrice și termice. În plus, trotuarele din fața clădirii trebuie reabilitate, precum și pardoseala, acoperișul și tâmplăria. 

Mai multe informații privind procedura de selecție sunt disponibile aici https://www.primariabistrita.ro/primaria/achizitii-publice/achiziii-directe/reabilitare-si-modernizare-scoala-gimnaziala-stefan-cel-mare-bistrita-corp-scoala-si-sala-de-sport-municipiul-bistrita-reluare/

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*