Primul TAF 690 PE fabricat de IRUM Reghin a ajuns în Uruguay,

Primul TAF 690 PE fabricat de IRUM Reghin a ajuns în Uruguay,

Utilajul a ajuns în Uruguay în urmă cu câteva zile, iar cei de la IRUM Reghin anunță că acest lucru a fost posibil cu ajutorul dealerului cu care lucrează în America de Sud, România S.A – Solutiones Forestales. 

AF 690 PE se remarcă printr-o construcție simplă, performantă excelentă, costuri reduse de exploatare. Utilajul a fost realizat în urma proiectului de retehnologizare a fiabilului TAF 690 OP, un utilaj care a rezistat în timp, dar căruia i-am adăugat o serie de îmbunătățiri și inovații atât din punct de vedere tehnic, cât și ergonomic și estetic. Așadar modelul 690 PE este dotat cu motor Perkins de 95.2 CP, cuplat la o cutie de viteze performantă, precum și sistemul de servo-direcție modern.

RUM este o companie fondatăîn 1953 și este specializată pe construcții de mașini și utilaje agricole. Până în anul 1999 IRUM a funcționat ca și companie de stat, iar mai apoi a fost privatizată. Astăzi, la peste 65 de ani de la inaugurare, compania are peste 500 de angajați,  iarfabrica se întinde pe o suprafață de 175.000 mp.

Afacerea condusă de familia Oltean este tot mai prosperă, iar exporturile reprezintă 20% din cifra de afaceri a companiei. Utilajele produse la Reghin ajung în țări precum Bulgaria, Germania, Franța, Slovenia, Luxemburg, Ungaria, Polonia, Spania, Chile și Africa de Sud.

Categories: Business in top

About Author