Producătorul Ouălor de Blăjeni încheie în forță anul 2021

Producătorul Ouălor de Blăjeni încheie în forță anul 2021

DOMENICO Impex, cel mai mare producător de ouă din județ, va încheia 2021 cu venituri la nivelul anului anterior, în condițiile în care clienții companiei din zona HORECA au fost totuși foarte afectați de pandemie.

“Suntem în decembrie, o lună foarte bună de obicei, așa sperăm să fie și acum, ne bazăm pe clienții noștri fideli, cărora le mulțumim pentru susținerea ideii de produs local. Vânzările merg bine, pentru că bistrițenii preferă să cumpere pentru Sărbători ouă produse local, în ferma noastră de la Blăjenii de Jos. În anul acesta am mai avut câteva vârfuri la vânzări, în special în lunile când restricțiile sanitare au fost ridicate și au putut avea loc evenimente. Una peste alta, încheiem anul aproape de nivelul lui 2020, ceea ce pentru noi este o satisfacție, având în vedere situația generală din economie” – a spus Ioan Telcian, fondatorul companiei.

Cu o capacitate de 13.500 de ouă pe zi, Domenico Impex este cel mai mare producător de ouă din regiune și își livrează în mai toate rețelele locale de magazine din județ. Cu experiență în agricultura mare din 1994, familia Telcian a înființat inițial o mică fermă de găini în curtea casei, pe care a dezvoltat-o ulterior la Monari și mai apoi la Blăjenii de Jos, cu ajutorul fondurilor europene.

“De ce aleg bistrițenii să consumăm ouă de Blăjeni și nu ouă produse în ferme situate la sute de kilometri de Bistrița, în alte județe, sau chiar în altă țară? Trei argumente: cu ferma atât de aproape, e firesc ca ouăle să fie mereu proaspete; noi hrănim păsările doar cu hrană naturală, produsă chiar de noi; cumpărând de la o firmă bistrițeană, banii rămân în economia județului, nu pleacă spre alte destinații.” – a mai spus Ioan Telcian.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*