RAAL face o nouă investiție, de cca. 1 mil. euro, la Prundu Bârgăului

RAAL Bistrița investește aproximativ 1 milion de euro într-o hală de 2050 mp, unde va muta procesul de montaj al grupurilor de răcire. Investiția va fi realizată pe platforma companiei de la Prundu Bârgăului.

La finalul lunii octombrie, Agenția pentru Protecția Mediului a emis decizia de încadrare pentru acest proiect, specificând condițiile de mediu în care trebuie realizată construcția. Noua hală, care va avea pardoseală protejată antiacid, va fi legată direct cu hala 5 a companiei.

RAAL este unul dintre cei mai mari angajatori din județ, cu peste 1800 de persoane, și a derulat în 2016 afaceri de 51,3 milioane de euro, obținând un profit de 2,1 milioane euro. Compania este deținută de un grup de oameni de afaceri, foarte discreți, și e administrată de Paul Ilieș, Paul Păunescu și Simion Pop, acționari și aceștia.

RAAL produce sisteme complete de răcire și schimbătoare de căldură din aluminiu sau oțel, pentru clienți precum John Deere, Class, AGCO etc. În cele două locații ale sale, din Bistrița și Prundu Bârgăului, compania își desfășoară producția pe o suprafață cumulată de aproape 45.000 mp.

Categories: Business in top

About Author