Radu Moldovan: Sub nicio formă nu se pune problema falimentului la LDP

Radu Moldovan: Sub nicio formă nu se pune problema falimentului la LDP

Chiar dacă în ultimii ani compania LDP, la care acționar este Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, a mers pe minus la toate capitolele, președintele Radu Moldovan dă asigurări că nu se pune problema unui eventual faliment și că firma a încheiat 2019 cu profit. 

“LDP este cu profit, din informațiile mele, în anul care s-a terminat. Din cifrele preliminare care s-au prezentat la Consiliul Județean am înțeles că pe 2019 compania LDP Bistrița are profit. Sub nicio formă, în niciun moment, nu s-a pub problema falimentului”, a explicat astăzi președintele CJ BN, Radu Moldovan la o conferință de presă.

Lucrări Drumuri și Poduri a fost înființată în anul 1991, iar acționar unic este Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. În anul 2007 compania avea venituri de aproape 30 mil. lei și raporta profit de 2,7 mil. lei. Zece ani mai târziu, în 2017 LDP avea o cifră de afaceri de 15,2 mil. lei și înregistra pierderi de 2,2 mil. lei. Nici în 2019 compania nu a dus- mai bine, veniturile scăzând la 10 mil. lei și pierderile ajungând la 2,6 mil. lei.

În 2018 firma Lucrări Drumuri și Poduri a contractat proiecte de peste 22 mil. lei.

Categories: Business in top

About Author