RECORD își revine din corzi. Trei licitații mari câștigate pe final de an. Un bazin de înot la Timișoara

RECORD își revine din corzi. Trei licitații mari câștigate pe final de an. Un bazin de înot la Timișoara

După o îndelungată convalescență, constructorii de la RECORD pot zâmbi din nou. În ultimele două luni compania a câștigat trei licitații importante, contractele totalizând 12,8 milioane lei, plus TVA. Suma e mai mare decât toată cifra de afaceri a companiei din 2016.

Acum câteva zile, RECORD a câștigat licitația pentru construcția rețelei de apă uzată menajeră și a stației de epurare în comuna Galații Bistriței. Contractul de 4,8 milioane lei, la care se adaugă TVA, se va derula în 2018. La licitație au fost 12 ofertanți, dar RECORD a avut prețul cel mai bun. Valoarea lucrărilor estimată inițial de beneficiar era de 5,7 milioane lei, plus TVA.

Înainte cu câteva zile, firma câștigase un contract cu Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), în valoare de 2,7 milioane lei, plus TVA, urmând să construiască locuințe pentru medici la Beclean. E vorba de un imobil cu 4 niveluri și de 24 de apartamente (12 cu o cameră, 12 cu două camere). Reamintim că tot RECORD a fost desemnată de ANL în martie 2017 să  construiască 24 de locuințe pentru medicii din Bistrița, pentru 2,5 milioane lei.

Cea mai spectaculoasă lucrare însă o va face RECORD la Timișoara, unde va proiecta și va construi un bazin de înot în cadrul Universității de Vest. Contractul, în valoare de 5,3 milioane lei, plus TVA, a fost câștigat în octombrie 2017, licitația având loc la Compania Națională de Investiții (CNI).

Deținută de Cristi Șirlican și Vica Velea, firma RECORD s-a clătinat serios în 2016, când a scăzut la jumătate din afacerile pe care le avusese în anul precedent, când realizase venituri de aproape 20 milioane lei.

 

Categories: Business in top

About Author