Încă un discount, de 270.000 euro, la cumpărarea Hotelului Coroana de Aur

Încă un discount, de 270.000 euro, la cumpărarea Hotelului Coroana de Aur

Prețul de strigare cerut de lichidatorii de la CITR pentru Hotelul Coroana de Aur a ajuns la 4,42 mil. euro (TVA inclus). În urmă cu o lună acesta era 4,69 mil. euro, iar la începutul verii lichidatorii cereau 5,25 mil. euro.

În urmă cu câteva luni, reprezentanții CITR au declarat pentru Bistrița Business că există interes din partea unor investitori locali dar și din afara județului însă aceștia nu au venit cu oferte concrete. Probabil așteaptă un preț și mai mic. Surse din mediul de business susțin că familia Moldovan (foștii proprietari) și-ar dori și ea răscumpărarea complexului și face eforturi financiare în acest sens.

“HORECA este un domeniu greu și nu oricine se aruncă să investească. Mai ales în perioada aceasta cețoasă din punct de vedere economic. Dacă nu vine cu ofertă un lanț hotelier mai mare, ori un investitor strategic cu experiență și portofoliu, Coroana de Aur va rămâne de vânzare până când prețul va coborî spre 3 mil. euro. În acea zonă ar putea fi deja și antreprenori locali interesați în a face acest pariu, cu HORECA. Avem în județ oameni care au 3 mil. euro disponibili” – au spus aceleași surse.

Hotelul Coroana de Aur, poziționat în centrul Bistriței, are 98 de camere (67 la 4 stele, 31 la 3 stele),restaurant și alte încăperi necesare funcționării. Terenul aferent proprietății este are o suprafață de 2.958 mp.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*