Puiul de Crăiești donează câte 500 kg de carne Spitalului Județean și spitalului din Năsăud

Puiul de Crăiești donează câte 500 kg de carne Spitalului Județean și spitalului din Năsăud

Producătorul mureșean de carne de pasăre OPREA AVI COM, care deține brandul Puiul de Crăiești, a anunțat că donează 10 tone de carne de pui către unități spitalicești, azile de bătrâni, case de copii. Din această cantitate, 500 de kg vor ajunge la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și 500 de kg la spitalul Dr. George Trifon din Năsăud, cu o valoare totală de cca. 15.000 lei.

“Zilele acestea, când nu mai putem să ne strângem mâinile, haideți să le întindem cu toții înspre cei care au nevoie!!! Puiul de Craiesti va dona 10 tone de piept de pui spitalelor, azilelor pentru persoane vârstnice, caselor de copii și altor institutii sociale!!! Alătură-te și tu inițiativei noastre, indiferent că produci pâine, carne, lapte, ouă, legume, dezinfectanți, materiale de protecție, etc.!!! Fiecare dintre noi, prin ceea ce are la îndemână, poate fi “gura de oxigen” care e atât de necesară celor aflați în prima linie a luptei cu COVID-19! Hai să fim uniți de la distanță.
Pentru ei, pentru noi toți, pentru copiii noștri!” – spun reprezentanții companiei mureșene.

OPREA AVI COM este unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din regiune, cu afaceri de 62,4 mil. lei în 2018. Proprietarul companiei este antreprenorul Zaharie Oprea, înrudit cu familia Oprea care deține Urbana și Casa Ema.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*