Sponsorizare de 1 mil. lei pentru Spitalul Județean. Cum vor fi cheltuiți banii

Sponsorizare de 1 mil. lei pentru Spitalul Județean. Cum vor fi cheltuiți  banii

Compania Nuclearelectrica a făcut o sponsorizare de 1 mil. lei pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Banii vor fi cheltuiți pentru dotări la secțiile din linia întâi, unde sunt tratați pacienții cu coronavirus.

“Mulțumiri companiei Nuclearelectrica pentru sponsorizarea de 1.000.000 lei acordată Spitalului Județean de Urgență Bistrița si domnului Robert Sighiartău pentru implicare. Secțiile din linia întâi Covid-19, Boli infecțioase și Pneumologie vor fi în curând dotate cu noi paturi de spital, noptiere cu facilități de servire a mesei la pat și saltele impermeabile.”, a anunțat Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Deocamdată nu se știe când vor ajunge noile dotări pentru secțiile din linia întâi însă acestea vor ajuta la o mai bună funcționare a spitalului în această perioadă.

“Împreună cu managerul spitalului, domnul Gabriel Lazany, am convenit să purtăm un dialog constant și să intervenim atunci când este necesar. Activitatea de aici este în parametri buni și sperăm ca lucrurile să evolueze pozitiv în privința pandemiei”, a explicat și deputatul Robert Sighiartău, unul dintre cei care a convins Nuclearelectrica să sponsorizeze spitalul bistrițean.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*