TELEKOM pornește vânzarea sediului mare de lângă BIG de la 350.000 euro

TELEKOM pornește vânzarea sediului mare de lângă BIG de la 350.000 euro

Pas cu pas, TELEKOM își vinde proprietățile imobiliare din Bistrița-Năsăud, ultima scoasă la licitație fiind clădirea de pe B-dul Independenței, în apropiere de BIG. Cei interesați pot depune oferte până în 18 august a.c., iar rezultatele vor fi cunoscute cel târziu în 16 noiembrie.

Prețul de pornire impus de TELEKOM este de 350.000 euro (scutit de TVA). Imobilul respectiv, cu regim de înălțime S+P+3E are o suprafață construită la sol de 482 mp și o suprafață desfășurată de 2147,30 mp. Terenul aferent se întinde pe 564 mp.

Pentru mai multe detalii despre imobil şi regulamentul licitaţiei, vizitează pe www.realestate.telekom.ro sau sunați la telefon: 0766.686.668. Persoanele interesate să participe la licitaţie pot solicita Caietul de Sarcini şi pe adresa de e-mail imobiliare@telekom.ro.

După ce în urmă cu câteva luni a vândut sediul din Piața Petru Rareș unui investitor bistrițean care locuiește în Cluj, TELEKOM continuă acum cu imobilul de pe Independenței, la rând stând sediile din Beclean, Năsăud și Prundu Bârgăului.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*