TeraPlast a relocat depozitul din capitală într-un spaţiu mai mare, în Mega Distribution Center

TeraPlast a relocat depozitul din capitală într-un spaţiu mai mare, în Mega Distribution Center

Cel mai mare producător de materiale de construcții din România, grupul TeraPlast, a relocat depozitul din Otopeni în Mega Distribution Center din localitatea Chiajna. Noul spaţiu are o capacitate mai mare, lucru care va ajuta la eficientizarea activităţii de distribuţie.

TeraPlast, prin linia de business Instalaţii, a fost unul dintre motoarele de creştere în primul trimestru al acestui an, iar tendinţa s-a păstrat şi în trimestrul doi, astfel încât extinderea spaţiului de depozitare de lângă Bucureşti a fost o decizie firească. Prin noua locaţie oferim servicii mai bune, o gamă extinsă de produse, termene scurte de livrare şi răspundem optim cererii aflate în creştere din partea clienţilor noştri din sud”, a declarat Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast.

Noul depozit este amplasat în vestul Bucureștiului, are o suprafaţă de 5.100 mp, dintre care 1.500 mp depozit, iar 3.600 de metri pătraţi de platformă exterioară. TeraPlast anunță că depozitul va deservi în special partea de sud şi sud-est a ţării, dar şi piaţa externă.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*