Toți acționarii TERAPLAST primesc câte o acțiune gratuită, la alte 3,3 titluri deținute

Toți acționarii TERAPLAST primesc câte o acțiune gratuită, la alte 3,3 titluri deținute

La finalul lunii aprilie, acţionarii grupului TeraPlast sunt convocaţi pentru a aproba, printre altele, majorarea capitalului social al companiei cu 40,5 mil. lei, prin emisiunea a 405,3 mil. de acţiuni noi.

Compania anunță că noile titluri urmează să fie alocate celor înscrişi în Registrul Acţionarilor la data de 18 august. Mai exact, la 3,3 titluri deţinute un investitor urmează să primească gratuit o acţiune nouă.

Grupul TeraPlast își va majora capitalului social prin încorporarea rezervelor, constituite din prima de emisiune de 27,38 mil. lei şi alte rezerve de 13,15 mil. lei, operaţiunea realizându-se pentru susţinerea curentă a activităţii.

Conducerea celei mai mari companii producătoare de materiale de construcții din România mai propune acționarilor repartizarea profitului anului trecut, de 9,6 mil. lei, suma de 9,1 mil. lei urmând să fie rezultat reportat, restul reprezentând rezerve legale.

În cadrul întâlnirii se va mai discuta şi aproba bugetul de venituri şi cheltuieli dar şi programul de investiţii pentru anul în curs.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*