TRANSILVANIA BROKER inovează: Cumpără RCA în mai puțin de 1 minut!

TRANSILVANIA BROKER inovează: Cumpără RCA în mai puțin de 1 minut!

Joi, 27 mai, compania bistrițeană TRANSILVANIA BROKER, lansează oficial una dintre cele mai inovative aplicații de emitere a polițelor de asigurare.

“Trăim o perioadă în care termenul <<digitalizare>> se află pe buzele tuturor. Transilvania Broker de Asigurări, singurul și primul broker de asigurări listat la Bursa de Valori București, lansează cea mai modernă, intuitivă și avansată platformă online de emitere a polițelor de pe piață.” – spune un comunicat al companiei.

La evenimentul de lansare, organizat online, vor lua parte jurnaliști, oameni de marketing și din piața asigurărilor. Invitat special va fi fostul mare fotbalist Lucian Sânmărtean, ambasador al brandului Transilvania Broker. Gabriel Login, Directorul General al Transilvania Broker, Dan Niculae, Președintele Consiliului de Administrație, alături de Andrei Login, director de marketing, vor fi acolo pregătiți să răspundă la toate întrebările.

Cu noua aplicație, disponibilă în zilele următoare pe website-ul companiei, Transilvania Broker promite că oricine va putea achiziționa o poliță RCA, de exemplu, în mai puțin de 1 minut.

Transilvania Broker de Asigurare, companie fondată la Bistrița, listată la BVB, se situează în Top 4 brokeri din România după volumul vânzărilor.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*