Transilvania Broker reușește al treilea an consecutiv pe creștere. Ascensiunea continuă în 2020

Transilvania Broker reușește al treilea an consecutiv pe creștere. Ascensiunea continuă în 2020

Compania bistrițeană Transilvania Broker, unul dintre liderii brokerilor de asigurări din România, a încheiat al treilea an consecutiv pe creștere, atât ca venituri cât și ca profit și își propune un plus consistent și în 2020.

Raportul înaintat către BVB, unde compania este listată sub simbolul TBK, arată că la final de 2019 cifra de afaceri netă a fost de 70,5 mil. lei, cu 13,7% deasupra nivelului raportat în decembrie 2018. De asemenea, profitul net a ajuns la 4,63 mil. lei, cu 17,2% mai mare decât în exercițiul anterior.

Creșterea veniturilor a fost susținută de majorarea volumului de prime intermediate și a comisionului mediu, iar profitul a fost influențat de volumul primelor intermediate, de veniturile din activitatea de distribuție de asigurări, de eficientizarea activității” se arată în raportul companiei.

Pentru 2020, Transilvania Broker prognozează venituri totale de 71,4 mil. lei și un profit net de 4,97 mil. lei.

Despre Transilvania Broker (TBK)

Transilvania Broker a fost fondată în 2006 la Bistrița, unde are și sediul central, și se află în topul brokerilor de asigurare din România. Acționarii principali ai companiei sunt Gabriel Login (45,92%) și Dan Niculae (30,68%), acesta din urmă ocupând și funcțiile de director general și președinte al Consiliului de Administrație.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*