Transilvania Broker și-a adus în Consiliul de Administrație un investitor cu experiență bursieră

Transilvania Broker și-a adus în Consiliul de Administrație un investitor cu experiență bursieră

Transilvania Broker de Asigurare (simbol bursier TBK), unul dintre cei mai mari brokeri de asigurări de pe piaţa locală, cu sediul central în Bistrița, a anunţat că a numit-o pe investitoarea Carmen Bobu în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie.

Locul în CA a devenit vacant după ce Erik Barna, fondatorul Life is Hard, a anunţat că se retrage la finele anului trecut, pe motiv că deţine şi funcţia de membru în Consiliul de Administraţie şi Director Executiv al Diviziei de Insurance al Life is Hard.

Carmen Bobu este o investitoare activă la Bursa de la Bucureşti, având deţineri în companii precum Transilvania Broker de Asigurare (40% din total portofoliu), Sphera Franchise Group (30%) şi OMV Petrom (15%), dar şi în SafeTech Innovations şi Grup Şerban Holding. Ea a declarat presei centrale că a subscris în oferta de listare a Hidroelectrica.

Absolventă de Fizică Nucleară şi pasionată de sporturi de anduranţă, Carmen Bobu a învăţat să tranzacţioneze pe bursa din Tokyo şi s-a întors acasă, în România, după 18 ani, să facă acelaşi lucru. De la economii de ordinul sutelor de euro pe care le-a investit la bursă în anii 2000, astăzi vorbeşte de milioane de euro în acţiuni româneşti.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*