TUB INTEGRAL a raportat pentru 2023 cele mai bune rezultate din istoria companiei

TUB INTEGRAL a raportat pentru 2023 cele mai bune rezultate din istoria companiei

Distribuitorul de materiale electrice şi corpuri de iluminat TUB INTEGRAL, controlat de familia Ţărmure din Bistriţa, și-a mărit profitul net cu 21,5% în 2023, ajungând la 7,8 mil. lei – conform datelor financiare raportate la Ministerul Finanțelor.

Compania bistrițeană a raportat pentru 2023 o cifră de afaceri de 75,7 mil. lei (15,3 mil. euro), în creştere cu 7% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 70,6 mil. lei (14,3 mil. euro). Tub Integral a realizat anul trecut un profit net de 7,8 mil. lei (aproximativ 1,6 mil. euro), mai mare cu cca. 21,5% faţă de anul precedent, când compania a obţinut un câştig net de 6,4 mil. lei (1,3 mil. euro), conform datelor publice. Sunt cele mai bune rezultate financiare din istoria companiei. Distribuitorul de materiale electrice şi corpuri de iluminat a avut un număr mediu de 31 de angajaţi.

Înfiinţată în anul 2001, compania face distribuție de materiale electrice, în special cabluri, accesorii pentru cabluri, aparataje, tuburi de protecţie şi materiale electroizolante, dar și corpuri de iluminat. Piaţa de desfacere este la nivel național, Tub Integral fiind lider în Moldova şi Transilvania.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*