Un business important din Bistrița e de vânzare: 0,95 mil. euro, pentru 80% din părțile sociale

Un business important din Bistrița e de vânzare: 0,95 mil. euro, pentru 80% din părțile sociale

Una dintre cele mai importante afaceri bistrițene în domeniul reciclării deșeurilor de mase plastice este de vânzare, pentru prețul de 950.000 de euro (80% din părțile sociale).

Fondată în 2005, compania Ecoprimus SRL este unul dintre liderii pieței de profil din regiune, însă antreprenorii care o dețin au decis că vor să aloce mai multă atenție celorlalte afaceri pe care le desfășoară.

Anunțul de vânzare a fabricii a fost promovat pe portalul piataafacerilor.ro. Conform acestuia, compania are 25 de angajați și o cifră de afaceri anuală de peste 1,4 mil. euro, cu profit în creștere, de peste 100.000 de euro (în 2018). Ecoprimus realizează întreg procesul de la reciclarea primară a deșeurilor din mase plastice până la obținerea granulelor de plastic care reintră în producție. Compania are un portofoliu vast de clienți și furnizori, atât în România cât și în vestul Europei (Austria, Italia, Belgia, Franța, Germania).

În acest moment, fabrica funcționează pe o platformă închiriată, de 5000 mp, unde chiria înseamnă 2000 euro/lunar. Proprietarii spun că ar accepta să vândă și o parte mai mică din afacere, chiar cu plata în rate.

Categories: Business in top

About Author