Un mare producător de fire și țesături din Beclean pierde teren și anunță venituri în scădere

Un mare producător de fire și țesături din Beclean pierde teren și anunță venituri în scădere

Fileca Industry din Beclean raportează pentru anul 2019 cifră de afaceri mai mică decât în anul precedent și anunță o ușoară scădere și în ceea ce privește profitul și numărul de angajați.

Potrivit informațiilor publicate de Ministerul de Finanțe, în 2019 Fileca Industry din Beclean avea o cifră de afaceri de 54,3 mil. lei, mai mică decât în anul 2018 când cifra de afaceri a fost de 58 mil. lei.

Compania raportează o mică scădere și a profitului, care de la 1,77 mil. lei cât a fost acum doi ani, a ajuns la 1,61 mil. lei anul trecut. Producătorul de fire și țesături are și mai puțini angajați. În 2018 numărul mediu de salariați raportați era 211, iar anul trecut 201.

Producător și exportator de fire pentru tricotat și pentru țesături, businessul Fileca Industry a fost înființat în 2003 la Beclean, de către italienii de la ECAFIL BEST SPA INDUSTRIA FILATI, un nume important la
nivel global între furnizorii din industria fashion. În 2018, compania a scăpat ca prin urechile acului de o insolvență, solicitată de unul dintre creditorii săi.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*