Compania bistrițeană Transilvania Broker inovează și lansează o platformă online pentru asigurări

Compania bistrițeană Transilvania Broker inovează și lansează o platformă online pentru asigurări

Transilvania Broker de Asigurare, companie națională originară din Bistrița, cu peste 1 milion de clienți, singurul broker listat la Bursa de Valori București, anunță lansarea noului site. O platformă interactivă orientată către nevoile clienților, partenerilor și investitorilor. 

Transilvania Broker s-a folosit de experiența sa de peste 10 ani pe piața asigurărilor din România pentru a crea un website care să răspundă nevoilor clienților săi și nu numai. Astfel, în perioada premergătoare implementării noului website, compania a colectat și analizat feedback-ul de la numeroși clienți, parteneri, investitori și colaboratori.

“Ne-am dorit ca noul nostru site să fie o platformă completă, care să răspundă unor nevoi reale ale tuturor celor implicați în piața de asigurări într-un fel sau altul. De aceea ne-am axat 100% pe ceea ce-și doresc clienții, asistenții și investitorii noștri. Ne dorim ca toți cei care vizitează site-ul să poată găsi informațiile de care au nevoie rapid, să poată fi informați corespunzător, să poată solicita o ofertă de la distanță, să primească suportul pe care și-l doresc și să poată comunica direct cu rețeaua noastră de asistenți din toata țara”, spune Dan Niculae, director general al Transilvania Broker.

Ce aduce nou site-ul de asigurări Transilvania Broker?

În primul rând, noul site este ușor de accesat și navigat de pe orice dispozitiv precum desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil conectat la internet. Cu un design modern și flexibil, site-ul se încarcă rapid și oferă utilizatorului o experiență de navigare facilă.

De asemenea, este foarte ușor să descoperi informațiile de care ai nevoie, în funcție de categoria care te interesează. De exemplu, poți descoperi toate tipurile de polițe oferite de Transilvania Broker, informații corecte despre acestea, poți solicita rapid o ofertă personalizată de asigurare online și poți avea acces rapid la unul dintre asistenții din zona în care te afli. Întreg procesul durează mai puțin de două minute, iar răspunsul de la unul dintre asistenții companiei va veni în cel mai scurt timp, folosind modalitatea de comunicare preferată de tine.

Mai mult, dacă dorești să ți să răspundă rapid la unele întrebări sau ai nevoie de mai multe informații, compania a implementat o funcționalitate de suport online, prin care poți discuta ușor cu persoane din cadrul companiei.

Investitorii sau potențialii investitori ai Transilvania Broker, precum și partenerii acesteia, au acces facil la toate informațiile relevante de la prezentarea companiei la starea și evoluția financiară a acesteia. Fiind un broker de asigurări listat la Bursa De Valori București, Transilvania Broker raportează rapid, în mod transparent, corect și regulat toate informațiile relevante pentru acționarii săi.

Acest nivel ridicat de transparență oferă un plus de siguranță investitorilor companiei, dar și clienților finali ai Transilvania Broker, care știu că se pot baza mereu pe o companie solidă, responsabilă și într-o continuă creștere.

O altă funcționalitate dedicată clienților este harta interactivă, cu ajutorul căreia poți găsi oricând asistentul Transilvania Broker care se află mai aproape de locul în care te afli.

Ne bucură să vedem evoluția acestui broker de asigurare an de an și modul în care inovează pe piața în care se află. Dacă dorești să afli mai multe despre companie și serviciile oferite intră în noul site Transilvania Broker de Asigurare. (P)

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*