Alexandru Stânean – TeraPlast: În ciuda crizei, șantierele rămân deschise

Alexandru Stânean – TeraPlast: În ciuda crizei, șantierele rămân deschise

Directorul general al grupului TeraPlast, Alexandru Stânean, spune că deși proiectele de infrastructură pentru reţelele de apă-canal se confruntă cu probleme în ceea ce priveşte recepţia în ultima perioadă, lucrările au continuat în ultimele luni, chiar şi în condiţii de pandemie.

„În pofida contextului generat de criza sanitară, şantierele de infrastructură apă-canal din România au rămas deschise. Plăţile din partea statului s-au realizat în general la timp, singurele întârzieri fiind pe partea de recepţie. Sunt peste 700 de şantiere de infrastructură apă-canal deschise în prezent în România, iar autorităţile promit deschiderea de proiecte noi“, spune Alexandru Stânean, directorul general al grupului producător de materiale de construcţii TeraPlast.

TeraPlast, cel mai mare producător de materiale pentru construcții din România a reușit o cifră de afaceri cumulată de 972,6 mil. lei, în creștere cu 21% față de anul anterior. Profitul net în 2019 a fost de 41,8 mil. lei, un plus de 85% față de 2018.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*