ÎNDEMÂNAREA a câștigat licitația pentru extinderea rețelei de apă/canal la Livezile. Contract de peste 6 mil. lei.

ÎNDEMÂNAREA a câștigat licitația pentru extinderea rețelei de apă/canal la Livezile. Contract de peste 6 mil. lei.

Compania Îndemânarea Prodcom, deținută de Darius și Alexandru Simionca, a câștigat licitația pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în localitățile Livezile, Dorolea și Cușma. Contractul are o valoare de aproape 6 milioane lei, fără TVA.

Beneficiarul este Comuna Livezile, care a stipulat în caietul de sarcini un termen maxim de execuție de 20 de luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor și nevoia unei garanții de minim 3 ani din partea executantului. Contractul a fost atribuit în data de 27/12/2018.

Îndemânarea Prodcom este o afacere de familie care în 2018 a celebrat 25 de ani de prezență și experiență în domeniul construcţiilor civile și industriale, cu un portofoliu reprezentativ de lucrări. Compania este și unul dintre cei mai importanți producători locali de agregate pentru construcții, betoane și asfalt. Recent, a anunțat că derulează un proiect de peste 3 milioane de euro având ca obiectiv deschiderea unei fabrici de confecții și prelucrări metalice, pe o piață foarte promițătoare.

 

 

Categories: Business in top

About Author