AMICII Building și PANORAMIC Colibița devin sponsori oficiali ai unei echipe de baseball

AMICII Building și PANORAMIC Colibița devin sponsori oficiali ai unei echipe de baseball

Cel mai popular sport de echipă din SUA, baseball-ul, are practicanți și fani și în România, unde există o federație și chiar un campionat național. Liderul campionatului este echipa EAGLES din Cluj, susținută, ca sponsori oficiali, și de AMICII Building și PANORAMIC Colibița.

“Cu bucurie vă anunțăm că Eagles Cluj, echipa noastră de baseball a semnat un contract de sponsorizare cu două companii de marcă! Astfel avem oportunitatea de a ne asocia cu business-uri care au demonstrat excelență și inovație în domeniile lor de activitate.

Amicii Building: O companie de excelență în domeniul construcțiilor civile si de drumuri. O emblemă a calității și inovației, derulând proiecte ce stau drept mărturie ambiției lor. https://amicii-building.ro

Panoramic Colibița: un adevărat paradis al relaxării și frumuseții naturale. Situat în inima unui peisaj idilic, acest hotel resort este o oază de rafinament și confort, oferind o experiență memorabilă pentru toți cei care îl vizitează. https://panoramic-colibita.ro/ . Ne impunem astfel sa ajungem la același nivel de performanță ca și partenerii noștri.” – spun cei de la EAGLES într-un comunicat de presă.

Clubul privat EAGLES Cluj a fost înființat în 2022. Federația Română de Baseball a apărut în februarie 1990, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii din Bucureşti, care a acordat primul sprijin material noii entități sportive. Tot cu sprijinul ambasadei SUA s-a realizat vizita în Romania a președintelui Federaţiei Internaţionale de Baseball, care, în perioada de 26-28 aprilie 1990, a asistat la primele demonstraţii organizate la Bucureşti. Acesta s-a angajat în dotarea cu materiale şi a asigurat conducerii federaţiei o vizită de documentare în SUA. World Baseball and Softball Confederation (WBSC) a publicat pentru 2022 clasamentul mondial pentru baseball, iar România se situează pe poziţia 54, cu 90 puncte, înaintea Poloniei, Turciei, Bulgariei și Sloveniei.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*