Bistrițenii, așteptați la deschiderea FILEXPO, cel mai nou centru comercial din oraș, joi, ora 11.00

Bistrițenii, așteptați la deschiderea FILEXPO, cel mai nou centru comercial din oraș, joi, ora 11.00

Cel mai nou centru comercial din Bistrița, FILEXPO, își deschide porțile joi, 29 iulie a.c., ora 11.00. Situat pe Calea Clujului, lângă benzinăria Socar, complexul este o investiție a familiei Filip, co-fondatoare a producătorului local de cabluri Electroplast.

Centrul comercial are practic două raioane mari, unul pentru produse alimentare și articole mici de uz casnic și unul cu produse de bricolaj. În viitorul apropiat, investitorii vor să creeze în interiorul complexului zone interactive pentru clienți (caffe&food și loc de joacă pentru copii) și zone expoziționale cu vânzare, unde vor fi găzduiți toți cei care vor să-și expună produsele, în special producători locali. Astfel de expoziții, dar și alte tipuri de evenimente, vor putea fi organizate în curtea complexului, cu dimensiuni generoase și cu peste 200 de locuri de parcare.

“Vrem să ne diferențiem din start de celelalte magazine mari din oraș prin faptul că promovăm cu preponderență produsele românești și cu atât mai mult cele din Bistrița-Năsăud. Am parcurs o listă lungă de producători români și am făcut o selecție riguroasă a lor, ca să avem produse de calitate, la prețuri rezonabile și cu continuitate la livrare. Avem un respect deosebit pentru munca românului, pentru capitalul românesc, și ne încurajăm clienții să caute și să consume produse locale, susținând astfel economia țării noastre! Începând de joi, îi așteptăm pe bistrițeni, dar și pe cei aflați în tranzit prin oraș, să ne treacă pragul și să se convingă că FILEXPO este ceea ce au nevoie!” – au spus reprezentanții companiei.

Supermarket-ul de produse alimentare și articole mici de uz casnic este situat în partea din față a imobilului și include tot ceea ce clientul are nevoie, zilnic, în casa sa, inclusiv produse de panificație, lactate, mezeluri, dulciuri, băuturi alcoolice și nonalcoolice.

Magazinul de bricolaj, situat în partea din spate a clădirii, vine cu produse din mase plastice, jucării pentru copii, papetărie, produse din ceramică și sticlă, oale/cratițe, textile, detergenți, produse de igienă și curățenie, produse pentru grădină etc.

Centrul comercial va funcționa astfel:

Supermarket: luni-duminică, între 07.00-22.00

Bricolaj: luni-duminică, între 9.00-19.00

Reprezentanții FILEXPO îi încurajează pe bistrițeni să intre pe pagina de Facebook a centrului https://www.facebook.com/FilExpo-Centru-comercial-office-405174096885184 și să o aprecieze, pentru a rămâne la curent cu promoțiile curente ale magazinului sau cele care vor urma!

Categories: Uncategorized

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*