Bistrițenii de la GE VOLT estimează venituri de peste 1 mil. euro din lucrări de instalații electrice

Bistrițenii de la GE VOLT estimează venituri de peste 1 mil. euro din lucrări de instalații electrice

GE VOLT Blue Line, una dintre cele mai importante companii locale din domeniul instalațiilor electrice, estimează pentru 2019 venituri ce vor depăși 1 milion de euro, în condițiile în care clienții mari – precum Electrica – nu au scos la licitație lucrări mari în acest an.

Firma bistrițeană, controlată de familiile Gorea și Ignat, s-a reorientat în 2019 spre lucrările de instalații interioare, colaborând cu mulți dezvoltatori imobiliari locali și din regiune. “A fost un an sărac în lucrări mari de infrastructură, dar ne-a prins bine avântul imobiliar și am contractat multe lucrări de interioare, cu parteneri precum CML.RO, MIS Grup, Maurer, Runcan Construct. Facem instalații electrice și branșamente, cu materialele noastre, cu echipele noastre, de la faza de proiectare până la cea de recepție” spune Marius Ignat, managerul afacerii. În anii din urmă, GE VOLT a ocolit acest tip de lucrări, pentru că dezvoltatorii imobiliari și constructorii se descurcau cumva în regie proprie, sau cu subcontractori foarte mici. “Din 2019, optica s-a schimbat și au început să fie căutate pentru aceste lucrări firme specializate, care garantează viteză de execuție și calitate. În plus, noi am mai avut un atuu: am putut oferta aceste lucrări la pachet cu vânzarea de tâmplărie PVC – celălalt business al nostru, desfășurat sub brandul Barrier. Per total, am putut oferi prețuri foarte bune în raport cu competiția” adaugă Marius Ignat.

Afacerea a pornit la drum în 2014, cu două lucrări mari în Borșa, respectiv Cavnic (ambele în județul Maramureș), având ca beneficiar Electrica. Acele lucrări au fost foarte complexe, în condiții de teren dificile, și nu au adus rezultate financiare deosebite, însă au adus experiență pentru echipa GE VOLT. De atunci, compania bistrițeană a rulat peste 50 de contracte cu Electrica, în județe precum Cluj, Brașov, Sibiu, Bistrița-Năsăud. Electrica a anunțat recent că din 2020 reia investițiile în modernizarea rețelelor existente sau în introducerea altora noi.

 

Categories: Business in top

About Author