Bistrițenii de la GIOIA CASA au adus în România brandul MORIC, unul dintre liderii europeni în producția de uși super premium

Bistrițenii de la GIOIA CASA au adus în România brandul MORIC, unul dintre liderii europeni în producția de uși super premium

Brandul bistrițean GIOIA CASA, furnizor de produse premium pentru amenajări interioare, a devenit, de curând, unic reprezentant în România al producătorului de uși de interior MORIC, unul dintre liderii pieței europene de profil.

“La Gioia Casa am dezvoltat în ultimii ani o pasiune deosebită pentru ușile de interior și am căutat mereu să găsim și să oferim clienților cele mai bune uși! Până să ne lovim de producătorul polonez MORIC, credeam că știm totul despre ușile de calitate premium! Am fost aproape șocați când am intrat în fabrica din Polonia: MORIC a dus designul și calitatea ușilor la un alt nivel, departe de cel cu care am fost noi obișnuiți în România.” – a spus, pentru Bistrița Business, Lucian Niculai, fondatorul Gioia Casa.

Din 1991, MORIC produce uși de interior premium, destinate clienților exigenți, și are vânzări în toată lumea, în special în Europa și SUA. Compania poloneză a pornit la drum cu două principii puternice, de la care nu vrea să facă rabat: intransigență în privința calității produselor și investiții costante în design și tehnologie inovativă. Ușile MORIC au primit medalia de aur la Târgul Internațional Interbud de la Varșovia, eveniment dedicat construcțiilor și amenajărilor, la care au expus produse sute de companii din Europa.

Am fost onorați când MORIC, după multe întâlniri, discuții și negocieri, a ales compania noastră ca reprezentant în România. Cel mai greu a fost să-i convingem că piața din România a ajuns la nivelul în care există cerere serioasă pentru uși premium, chiar exclusiviste. Showroom-ul nostru, Gioia Casa, a livrat deja primele uși MORIC mai multor clienți din Bistrița, Cluj și București și reacțiile acestora au fost de genul: Wooow!” – a adăugat Lucian Niculai.

Despre GIOIA CASA

O afacere pornită în 2017, showroom-ul GIOIA CASA din Bistrița propune clienților săi produse premium necesare în amenajări: plăci ceramice de dimensiuni mari, parchet stratificat, uși de interior, șeminee, accesorii – toate create de designeri, în trend cu ultimele tendințe în domeniu.

Pentru a afla mai multe despre produsele din portofoliul GIOIA CASA – pentru prezentări și comenzi – cei interesați trebuie să treacă pragul showroom-ului din Bistrița, str. Simion Mândrescu nr. 34 (lângă restaurantul Terra).

W: www.gioiacasa.ro

Categories: Uncategorized

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*