Bistrițenii de la Transilvania Broker donează 50.000 lei, pentru lupta împotriva Covid-19

Bistrițenii de la Transilvania Broker donează 50.000 lei, pentru lupta împotriva Covid-19

Transilvania Broker, companie bistrițeană aflată în topul brokerilor de asigurare din România, se alătură eforturilor celor care susțin sistemul medical național în lupta cu pandemia Covid-19. Transilvania Broker a anunțat că donează 50.000 lei Spitalului Colentina din București, una dintre unitățile cel mai grav afectate de lipsa materialelor necesare.

“Noi, cei de la Transilvania Broker, ne dorim să câstigăm cât mai repede această bătălie, pentru a fi din nou împreună și mai ales pentru a munci din nou împreună, conștienți că fiecare zi pierdută acum va fi din ce în ce mai greu de recuperat. Interesele sunt comune, de aceea suntem proactivi în fiecare moment și încercăm să-i susținem pe cei de lângă noi.

Adevarații eroi ai zilelor noastre sunt cadrele medicale, cele care se expun unui risc imens pentru a proteja siguranța noastră, a tuturor, muncind de multe ori în condiții inadecvate sau lipsite de materiale sanitare elementare.

Tocmai de aceea am decis să donăm suma de 50.000 de lei Spitalului Colentina, spital ce se ocupă exclusiv de tratarea infecțiilor cu virusul Covid-19, în scopul achiziționării materialelor necesare. Dorim, astfel, să contribuim, după puterile noastre, la evitarea agravării situației si revenirea la normalitate, în cel mai scurt timp posibil”, spun reprezentanții Transilvania Broker.

Despre Transilvania Broker (TBK)

Transilvania Broker a fost fondată în 2006 la Bistrița, unde are și sediul central, și se află în topul brokerilor de asigurare din România. Acționarii principali ai companiei sunt Gabriel Login (45,92%) și Dan Niculae (30,68%), acesta din urmă ocupând și funcțiile de director general și președinte al Consiliului de Administrație.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*