Bistrițenii de la Transilvania Grand Construct vor moderniza un drum județean din Sălaj, cu 70,3 mil. lei

Bistrițenii de la Transilvania Grand Construct vor moderniza un drum județean din Sălaj, cu 70,3 mil. lei

Consiliul Judeţean Sălaj a demarat un proiect de investiţii de peste 70 mil. lei (14 mil. euro) pentru modernizarea DJ 108S (Zalha-Bezded-Cernuc), un tronson în lungime de 10,4 km din pământ şi piatră, aflat într-o stare avansată de degradare.

Licitația a fost câștigată de Transilvania Grand Construct, firmă bistrițeană cu o dinamică foarte bună în ultimii câțiva ani, cu afaceri de 44,7 mil. lei în 2022 și peste 50 de angajați.

Principalele lucrări ce vor fi executate în cadrul proiectului includ modernizarea structurii rutiere, refacerea/înfiinţarea podurilor şi podeţelor, amenajarea accesului la proprietăţi şi a staţiilor de autobuz, realizarea de şanţuri pereate, ziduri de sprijin şi rigole, montarea parapetelor de siguranţă, precum şi lucrări de semnalizare rutieră.

’’Ordinul de începere a lucrărilor se va emite la începutul săptămânii viitoare, durata de execuţie fiind de 20 de luni. Valoarea contractului de execuţie este de circa 70 milioane de lei, TVA inclus, proiectul fiind propus spre finanţare prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027’’, se arată într-un comunicat de presă transmis de Consiliul Judeţean Sălaj.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*