Boloș, ADR-NV: Dacă Primăria decide să renunțe la Centrul Intermodal, acum e momentul!”

Boloș, ADR-NV: Dacă Primăria decide să renunțe la Centrul Intermodal, acum e momentul!”

“Dacă Primăria Bistrița vrea să renunțe la proiectul Centrului Intermodal acum este momentul, înainte de a face orice plăți vreunui constructor” – a declarat azi, Marcel Boloș, șeful ADR Nord-Vest, fost ministru al Fondurilor Europene.

În opinia lui Boloș, o investiție care nu aduce orașului beneficii nu își are rostul, chiar dacă finanțarea există. “Pentru a facilita traversarea căii ferate spre zona Tărpiului, prin construcția unei pasarele sau mai multe, vor exista alte tipuri de fonduri europene în curând. Decizia e la Primărie acum” – a mai spus Boloș, invitat de Primăria Beclean la un eveniment public.

Reamintim că pentru construcția Centrului Intermodal (o investiție gândită de administrația Crețu, în valoare de cca. 10 mil. euro – fonduri europene), a fost organizată deja o licitație publică. Proiectul a fost scos surprinzător în SICAP în primele zile după instalarea lui Ioan Turc ca primar, deși acesta, în campania electorală, s-a declarat un adversar al acestei investiții. Odată pornită, licitația și-a urmat cursul, fiind depuse, spun sursele BistritaBusiness.ro, două oferte din partea constructorilor. Licitația ar trebui să fie acum în etapa de evaluare a ofertelor. O anulare a licitației în acest moment pare posibilă doar cu acordul celor două firme care ar trebui să-și retragă ofertele. Sau nu?

Categories: Bursa, Local, Uncategorized

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*