Care sunt antreprenorii ce-și doresc Primăria Bistrița

Care sunt antreprenorii ce-și doresc Primăria Bistrița

Dintre candidații pentru funcția de primar al Bistriței anunțați până în prezent, 4 sunt proprietari de afaceri, ceilalți fiind bugetari sau angajați în mediul privat.

Deputatul Ionuț Simionca, președinte al PMP Bistrița-Năsăud și vicepreședinte al partidului la nivel național, și-a anunțat la mijlocul lunii februarie intenția de a candida pentru fotoliul de primar al municipiului Bistrița. Simionca este asociat (50 % dintre acțiuni) în cadrul companiei Simigrup International și asociat unic în cadrul companiei Simis Home Improvement LLC.

Dan Ciobănică a fost lansat de curând de ecologiștii bistrițeni, care îl susțin pentru Primăria Bistrița. Antreprenorul deține două localuri cunoscute în Bistrița: Old House și Casa cu bere.

Ieri a fost lasnat oficial și candidatul PLUS Bistrița-Năsăud pentru Primăria Bistrița: Lorant Sas. Manager de peste 15 ani, acesta a fost director general al Teraglass și în prezent lucrează în echipa de conducere a firmei Electroplast. Sas este implicat și în afaceri pe cont propriu, el fiind proprietarul Woow BattleLab Arena, prima sală și singura de laser tag din Bistrița, care pune la dispoziție o sală de relaxare, una de joc și o parte de escaladă.

În lupta pentru conducerea Primăriei Bistrița s-a aruncat și o antreprenoare. Este vorba despre Rodica Dobraniș, proprietara lanțului de magazine Atlantis și a brutăriei Casa cu Pâine. Aceasta a anunțat în urmă cu câteva zile că va lupta pentru a schimba Bistrița și a cerut ajutorul bistrițenilor pentru a învinge.

Pe lista de candidați pentru funcția de primar al Bistriței au mai fost anunțați oficial Cristian Niculae (viceprimarul Bistrișei – membru PSD), Ioan Turc ( director al  Oficiului Registrului Comerţului Bistrița – membru PNL), Călin Stan (membru USR) și Bianca Pintea (membru Pro România).

Categories: Local

About Author