CML.RO și partenerii săi au depus ofertă pentru decolmatarea lacului de acumulare VIDA (Bihor)

CML.RO și partenerii săi au depus ofertă pentru decolmatarea lacului de acumulare VIDA (Bihor)

Cinci oferte au fost depuse în cadrul licitației pentru proiectarea și execuția lucrărilor de decolmatare a lacului de acumulare Vida, din județul Bihor. Compania bistrițeană CML.RO a participat cu ofertă alături de partenerii săi de la Global Industrial și Ertugu Neoconstruct.

Cele cinci entități care au depus oferte sunt:

(1) Inrotur

(2) Asocierea Dumexim (leader), Rono Aqua și Repcon

(3) Asocierea Romwaclean Construct, Madlev Cons și 4C Project Consulting

(4) SC Global Industrial, Ertugu Neoconstruct și CML.RO

(5) Vest Build SRL și Infra Expert AD.

Urmează evaluarea financiară și tehnică a ofertelor și desemnarea unui câștigător.

„Prin decolmatarea Lacului Vida urmărim punerea în siguranță a lacului, având în vedere că în prezent este colmatat în proporție de 80%, asigurarea unui habitat corespunzător pentru viețuitoarele din zonă și valorificarea potențialului turistic prin creșterea suprafeței luciului de apă și amenajarea unei zone de agrement în jurul lacului. În plus, pe marginea pârâului care alimentează Lacul Vida, este în curs de realizare un camping pentru a oferi condiții pentru un turism civilizat. În felul acesta sprijinim dezvoltarea turistică și economică a zonei”, a precizat Mircea Mălan, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.

Valoarea totală estimată a investiției este de 12.786.871,61 lei, fără TVA, iar termenul de realizare a fost stabilit la 8 luni (2 luni pentru proiectare și 6 luni pentru execuție). Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*