Constructorul MIS GRUP pune umărul la proiectul Via Transilvanica

Constructorul MIS GRUP pune umărul la proiectul Via Transilvanica

Tot mai multe companii locale decid să dea o mână de ajutor Asociației Tășuleasa Social, care derulează proiectul Via Transilvanica, traseu turistic și cultural de cca. 1000 de km care va străbate toate regiunile istorice ale României.

Tășuleasa Social, împreună cu DATACOR, a inaugurat vineri, 28 mai, tronsonul Via Transilvanica de 20 de km pe traseul Lunca Ilvei – Poiana Cătunenilor – Ciosa – Piatra Fântânele.

”Datacor, partener de drum, a fost alături la realizarea drumului, la marcarea și plantarea bornelor kilometrice din andezit, cu ajutorul angajaților lor prin muncă de voluntariat”, anunță Tășuleasa Social.

“Mai avem un lucru grozav să vă povestim. Inspirați de cei care au contribuit la construcția drumului la Fundu Moldovei (jud. Suceava) și la Brâncovenești (jud. Mureș), unde a existat un fundament gata făcut pentru fiecare din bornele noastre kilometrice, compania MIS GRUP a turnat toate fundațiile necesare pentru această porțiune, asigurând și utilajele pentru transportul și manipularea lor, ocazie cu care le zicem <<Bine ați Venit!>> în proiectul Via Transilvanica.” – mai spune asociația.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*