Contabilii ies în stradă la Bistrița acuzând “măsurile fiscale opresive” ale Guvernului

Contabilii ies în stradă la Bistrița acuzând “măsurile fiscale opresive” ale Guvernului

Contabili și economiști din toată țara derulează azi o acțiune de protest intitulată „Fără haos în legislaţia fiscală”, cerând să fie primiți la dialog de reprezentanții premierului și ai Ministerului Finanțelor.

În București, are loc un marș al protestatarilor, din Piaţa Victoriei spre sediul Ministerului Finanţelor din Piaţa Constituţiei. Potrivit organizatorilor, la protestul din Capitală ar putea participa în jur de 3.000 de oameni, însă astfel de acţiuni vor avea loc şi în alte oraşe din ţară precum Timişoara, Oradea, Iaşi şi Bistriţa.

Organizatorii au anunţat duminică deschiderea unui canal de dialog direct cu reprezentanţii premierului şi cu cei ai Ministerului Finanţelor, în condiţiile în care o delegaţie a protestatarilor va fi primită luni la discuţii.

“Prin prezentul email vă aduc la cunoștință faptul că în data de 08.07.2024 începând cu ora 08:15-14:00 vom avea un eveniment de Protest pentru cǎ ne confruntăm cu un moment critic pentru viitorul nostru economic. Abuzurile legislative și măsurile fiscale opresive afectează fiecare antreprenor, economist, contabil și contribuabil din această țară.” – au transmis și organizatorii din Bistrița ai evenimentului, anunțând sediul Prefecturii ca loc întâlnire.

Protestul contabililor şi economiştilor este susţinut şi de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR), Patronatul Medicilor de Familie şi OFA UGIR.

Categories: Bursa, Life & Style, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*