Prundu Bârgăului caută oficial medici care să închirieze cabinete în noul dispensar

Prundu Bârgăului caută oficial medici care să închirieze cabinete în noul dispensar

Primăria Prundu Bârgăului vrea să dea în chirie cinci cabinete amenajate în noul dispensar medical, finalizat în 2020. Medici cu specializarea Neurologie, Oftalmologie, ORL, Pediatrie și Dermatologie pot închiria și profesa în cabinete special pregătite.

Pentru a găsi clienți, Primăria a lansat o licitație publică, ofertele urmând a fi primite până în 22 februarie a.c. Cabinetul de Neurologie are o suprafață de 23.39 mp, Oftalmologia 25.03 mp, ORL 23.84 mp, Pediatria 19.85 mp și Dermatologia 15.83 mp.

Dispensarul medical din comuna Prundu Bârgăului este realizat printr-o finanțare obținută de la Guvernul României. Prin proiect, clădirea a fost compartimentată într-un mod care permite utilizarea mai multor specialități medicale pentru asigurarea asistenței medicale pentru întreaga zonă.

Clădirea este prevăzută cu spații pentru amenajarea unui farmacii și a unui depozit de medicamente, a unui laborator de analize medicale cu zona de triere, recoltare și recepție, cabinete pentru medicii de familie și o cameră de tratament.

La etajul clădirii sunt amenajate cabinete pentru diverse specialități medicale. De asemenea, este prevăzută și o cameră pentru medici dar și vestiare pentru bărbați și femei, spații de depozitare și zone de sterilizare. Clădirea este prevăzută și cu rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități iar cabinetele se pot adapta în funcție de necesității medicilor care vor să profeseze aici. 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*