Cu aproape 7 mil.lei o școală veche va fi pusă jos și va fi ridicată alta nouă și modernă

Cu aproape 7 mil.lei o școală veche va fi pusă jos și va fi ridicată alta nouă și modernă

Peste 100 de elevi învață într-o școală veche și nemodernizată de ani de zile. Condițiile nu sunt potrivite pentru cei mici, însă acest lucru se va schimba. Construcția va fi demolată, iar în locul ei, cu o investiție de 6,7 mil.lei va fi construită o școală la standarde moderne.

Este vorba despre școala din Cormaia unde învață peste 100 de elevi care în curând vor avea cele mai bune condiții.

“Va fi o școală nouă, modernă, dotată cu tot ceea ce este nevoie. Va fi ceea ce elevii merită pentru a putea avea cele mai bune rezultate la școală”, a explicat pentru BistrițaBusiness primarul orașului Sângeroz Băi, Traian Ogâgău.

Investiția se ridică la 6,7 mil.lei, iar cu acești bani va fi ridicată o construcție nouă, cu regim de înălțime compus din P+1E, în care vor fi 9 săli de clasă.

“Va fi construită și o sală de sport adecvată și dotată cu toate cele necesare”, a mai completat Traian Ogâgău.

Lucrările au fost scoase la licitație, iar constructorii au termen până în 20 noiembrie să depună ofertele. Termenul de finalizare al proiectului va fi de 24 de luni de la data semnării contractului de atribuire.

Primarul Traian Ogâgău promite că în Cormaia se vor face și alte investiții și că vor fi modernizate toate drumurile din localitate.

Categories: Local

About Author