Dealerul local DACIA bagă-n priză Poliția Locală Bistrița

Dealerul local DACIA bagă-n priză Poliția Locală Bistrița

Dealer Dacia în Bistrița-Năsăud, compania Automobile Service va livra 8 autoturisme electrice, în valoare totală de aproape 1 milion de lei, către Primăria Bistrița, cu beneficiar final Poliția Locală Bistrița.

Licitația a fost finalizată de curând și contractul a fost semnat în 20 iunie a.c. Achiziția a fost inițiată de Primăria Bistrița, care a dorit să profite de Programul Rabla Plus pentru a înnoi parcul auto existent cu vehicule nonpoluante. La o valoare totală semnată de 0,928 mil. lei, înseamnă că prețul de achiziție rezultat pentru un autoturism a fost de 116.105 lei (cca. 23.500 euro). Reamintim că prin Programul Rabla Plus, instituțiile publice și UAT au beneficiat de ecotichete de 120.000 lei la achiziționarea unui autovehicul full electric nou, fără obligația de a preda spre casare un autovehicul uzat.

Automobile Service fiind dealer Dacia-Renault este foarte probabil că modelul care va ajunge la Poliția Locală Bistrița este Dacia Spring, poate singura mașină full electrică al cărei preț pornește sub 21.000 euro.

Compania Automobile Service este deținută de familia Toadere și a avut afaceri de 8 milioane lei în 2022, cu 22 de angajați.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*