DIMEX semnează mâine contractul pentru cel mai valoros tronson la Colibița

DIMEX semnează mâine contractul pentru cel mai valoros tronson la Colibița

DIMEX 2000 Company, deținută de familia Scurtu, va semna mâine contractul pentru modernizarea celui mai important tronson de drum județean care străbate stațiunea Colibița. DIMEX i-a contestat în vară pe botoșănenii controversați de la TEHNIC ASIST, declarați inițial câștigători, și a învins.

DIMEX, în asociere cu EXPLAN și ELECTRO URSA, a pierdut în august, la mustață, marea licitație pentru drumul de 6,46 km, cuprins între km 5+115 şi 11+578 de pe DJ 172 D, lac Colibiţa – Colibiţa. De pe locul 2, a contestat documentația depusă de TEHNIC ASIST, dată câștigătoare, și  Consiliul Național de Soluționare a contestațiilor (CNSC) i-a dat dreptate, anulând rezultatul inițial.

În total 31 de firme, din toată țara, grupate în șase mari asocieri, au depus oferte la licitația organizată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. TEHNIC ASIST a participat în asociere cu firmele TASS INFRA LOGISTIC (Botoșani) și PROIECT CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA (Bihor) și a avut prețul cel mai mic. Dar, a spus CNSC, o documentație cu probleme serioase.

Categories: Business in top

About Author