FRASINUL reface asfaltul pe sectoare din drumurile Ilva Mică-Leșu și Bistrița-Jelna

FRASINUL reface asfaltul pe sectoare din drumurile Ilva Mică-Leșu și Bistrița-Jelna

Constructorul FRASINUL SRL va reface covoarele bituminoase pe câteva porțiuni din drumurile Ilva Mică-Leșu și Bistrița-Jelna, pentru suma de 2,54 mil. lei.

Rezultatul licitației organizate de Consiliul Județean a fost făcut public de curând. FRASINUL a ofertat și câștigat la valoarea maximă estimată de beneficiar. Lucrările urmează să fie executate pe două sectoare de drum județean intens circulate, iar în total vor fi reabilitați 2,8 km de drum. Constructorul va avea la dispoziție 7 luni de la data semnării ordinului de execuție să finalizeze reabilitarea.

Tronsoanele de drum pe care urmează să fie făcute lucrări sunt DJ 172C km 0+100-0+600; km 2+100-2+600, Ilva Mică-Leșu și DJ 173, km 3+527-4+827, Bistrița-Jelna.

“Traseul acestor tronsoane de drum pe care urmează să se execute covoare bituminoase este asfaltat, dar, pe unele zone, acesta prezintă degradări sub formă de gropi, fisuri și crăpături longitudinale și transversale, burdușiri, deschidere rost longitudinal, faianțări și tasări locale” – arată caietul de sarcini al proiectului.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*