Fundația INOCENȚI organizează miercuri, 5 decembrie, o gală caritabilă pentru copii cu dizabilități

Fundația INOCENȚI organizează miercuri, 5 decembrie, o gală caritabilă pentru copii cu dizabilități

Fundația bistrițeană INOCENȚI organizează a XII-a ediție a Galei “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, străduindu-se să strângă fonduri pentru terapii și surprize de Sărbători oferite mai multor copii cu dizabilități. Evenimentul va avea loc miercuri, 5 decembrie, la Restaurantul Coroana de Aur, începând cu 18.30.

Alex are 4 anișori și de când s-a născut viața lui s-a scurs pe un pat. Nu poate să meargă și nici să vorbească, este un copil cu handicap sever, dar este îngrijit și susținut de oameni cu suflet. Acești oameni trebuie și ei ajutați … așa că avem de sprijinul tuturor.

Ediția din acest an a Galei e organizată de noua echipă de management a fundației.

‘Vă așteptăm să ne cunoasteți atât pe noi cât mai ales pe copiii de care ne ocupăm în cadrul programelor pe care le derulam de 28 de ani. De Alex, dar și de alți  copii ca el, ne ocupăm în cadrul programului <<Intervenție timpurie pentru copilul mic cu dizabilități>>.  Programul respectiv are nevoie de fonduri pentru a putea susține terapii recuperatorii pentru câți mai mulți copii din comunitatea bistrițeană.

V-am pregătit activități inedite: ”Christmas Bingo„, “Oglinda Magică”, tombolă, licitație, surprizele continuând pe tot parcursul serii. Pentru prima dată, Moș Nicolae vă ajută să le faceti surprize celor dragi de acasă. Spiridușii au pregătit cadouri interesante în posesia cărora puteti intra în schimbul unei donații simbolice.” spun reprezentanții fundației.

Taxa de participare la Gala “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități” este în valoare de 250 lei de persoană și include: voie bună, mâncăruri și băuturi pe toate gusturile.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE la numerele de telefon: 0740-154929, 0363-102406 sau la adresa: office.bistrita@inocenti.ro.

 Doar împreună putem construi trepte către un viitor mai bun pentru copiii cu nevoi speciale!

Categories: Local

About Author