Glovo este disponibilă acum şi în Bistriţa

Glovo este disponibilă acum şi în Bistriţa

Aplicaţia de servicii de livrare rapidă Glovo este disponibilă acum şi în oraşul Bistriţa, ajungând la o reţea de 31 de localităţi acoperite în România.  Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită şi să primească orice.

Pentru început, locuitorii din Bistriţa vor avea acces la produsele restaurantului KFC şi se pot aproviziona de la hypermarket-ul Kaufland.

De asemenea, aplicația poate fi utilizată și pentru a trimite pachete sau plicuri în oraş, cu o greutate de maxim 9 kg. Acestea ajung la destinatar în mai puţin de o oră.

Un alt avantaj al serviciului permite şi livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei, genţi şi alte obiecte.

Pe parcursul anului, Glovo va încheia parteneriate cu restaurante locale şi lanţuri naţionale, magazine de cosmetice, florării şi supermarketuri din Bistriţa.

“În ultimele luni am încercat să fim un real sprijin pentru restaurantele partenere din toată ţara, prin consultanţă în adaptarea meniurilor pentru zona de livrări, dar mai ales prin posibilitatea adoptării modelului nostru de business Marketplace (livrare cu propriii angajaţi). În plus, în ultima lună am lansat două noi funcţionalităţi în aplicaţie: utilizatorii pot lăsa bacşis curierilor, aceştia putând să-şi crească veniturile lunare, şi serviciul Glovo Prime, ce oferă utilizatorilor livrări nelimitate, în baza unui abonament lunar de aproape 30 de lei,” a precizat Victor Răcariu, General Manager Glovo.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*