Îndemânarea Construct repară drumul ce leagă Bistrița de Budacu de Jos

Îndemânarea Construct repară drumul ce leagă Bistrița de Budacu de Jos

DJ 173C leagă Bistrița de localitatea Budacu de Jos și în prezent este plin de gropi, șanțurile sunt comlatate și există probleme și când vine vorba despre poduri și podețe. Cei de la Îndemânarea Construct vor rezolva problema și vor moderniza 3 kilometri de drum.

Compania a câștigat licitația și cu un buget de 3,7 mil. lei se va ocupa de reparații pe porțiunea de drum cuprinsă între km 3 și 6.

Odată ce modernizarea va fi făcută, carosabilul va avea 2 benzi de circulație a câte 3 m lățime fiecare. Vor fi refăcute podețele de acces către curțile locuitorilor care au case în zonă, vor fi decolmatate și amenajate șanțurile și vor fi montați parapeți de protecție. Îndemânarea are la dispoziție 24 de luni, de la semnarea contractului, să termine lucrările.

Drumul județean 173C a fost modernizat pe vremea când la conducerea Consiliului Județean era Liviu Rusu. Lucrările, finalizate în 2011, au transformat la vremea respectivă, un drum de pământ într-unul asflatat care însă în ultimii ani s-a degradat tot mai tare.

Categories: Business in top

About Author