ÎNDEMÂNAREA ia echipamente de 7,3 mil. lei pentru viitoarea fabrică de confecții metalice

ÎNDEMÂNAREA ia echipamente de 7,3 mil. lei pentru viitoarea fabrică de confecții metalice

Compania ÎNDEMÂNAREA PRODCOM a lansat ieri licitația pentru achiziția de echipamente necesare viitoarei fabrici de confecții metalice. Valoarea estimată a echipamentelor de producție este de aproximativ 7,3 milioane lei.

 Proprietarii grupului ÎNDEMÂNAREA, Alexandru și Darius Simionca, au anunțat în octombrie că își vor diversifica businessul, adăugând un segment nou, dar cu potențial mare pe piața din România: producția de piese și accesorii metalice. Până acum, ÎNDEMÂNAREA era prezentă în domeniul construcțiilor civile și industriale, în proiectare, în producția de prefabricate din beton și în cea de agregate pentru construcții.

Noua unitate de producție va fi deschisă în 2019, la Livezile, unde se desfășoară principalele operațiuni ale grupului. În primăvara anului viitor, ÎNDEMÂNAREA va construi două hale de cca. 1.500 mp fiecare, finanțate din surse proprii, unde se va desfășura producția. Echipamentele (strunguri, freze CNC, mașini de debitat cu laser și plasmă, utilaje de virolat și abkant CNC), sunt finanțate din fonduri europene, grație unui proiect câștigat de companie. Investiția totală ajunge la cca. 3 milioane de euro, iar fabrica va angaja în final 50 de oameni.

Ofertele pentru achiziția de echipamente pot fi depuse până în 27 noiembrie, la sediul companiei.

“Activitatea de producție de piese și accesorii metalice este o activitate economică nouă pentru noi, dar nu străină de domeniul în care activăm. Cererea din piață pentru astfel de produse depășește cu mult oferta și nu vrem să ratăm o astfel de oportunitate” – spunea Darius Simionca, co-proprietar al afacerii, în urmă cu o lună, când a făcut anunțul oficial al noii investiții.

ÎNDEMÂNAREA este o afacere care în 2018 a celebrat 25 de ani de prezență și experiență în domeniul construcţiilor civile și industriale, cu un portofoliu reprezentativ de lucrări.

 

 

Categories: Business in top

About Author